Dienstenveiling 2017

Preuvenement Kelpen – Oler Dienstenveiling

De 6e dienstenveiling wordt  door  de werkgroep Preuvenement Kelpen – Oler  samen met CV de Kujeldreiers georganiseerd en staat gepland op zaterdagavond 2 september 2017, in Grandcafé Bie de Tied. Toegang voor de dienstenveiling is gratis zodat iedereen kan gaan meegenieten en meebieden op hun favoriete diensten of producten.

CV de Kujeldreiers zal haar opbrengst van de dienstenveiling volledig gaan benutten voor het aanpassen van hun huisstijl die geheel vernieuwd gaat worden naar de hedentendaagse carnavalsuitstraling. De Kujeltraöters en de Damesgarde krijgen nieuwe kostuums, het logo van de Kujeldreiers wordt gemoderniseerd en er wordt een geheel nieuwe verenigingsvlag ontworpen. Deze nieuwe carnavals vlag zult u ook in de dienstenveiling terugvinden. De allereerste uitgave van de vlag zal namelijk geveild gaan worden op de dienstenveiling.

Omdat CV de Kujeldreiers deze 6e editie organiseert zullen in de pauze van de dienstenveiling twee buuttereedners een geweldige buut voor u brengen. Oftewel: kom zaterdag 2 september naar de grote dienstenveiling van het Preuvenement Kelpen-Oler. 

Wanneer u een of meerdere diensten wilt aanbieden, helemaal geweldig!

Dit kunt u doen via: contact@preuvenementkelpenoler.nl

CV de Kujeldreiers Kelpen-Oler

Werkgroep Preuvenement Kelpen-Oler 

www.preuvenementkelpenoler.nl

Copyright © 2012. All Rights Reserved.