Pers

Persbericht

Preuvenement Kelpen-Oler 2018

Horen, Zien & Proeven

Het Preuvenement Kelpen -Oler wordt dit jaar alweer voor de 7e keer georganiseerd. Dit cultureel streekevenement zal plaatsvinden op zondag 2 september a.s. vanaf 11.00 uur aan de Grathemerweg in Kelpen-Oler.

De deelnemende verenigingen, hobbyisten en ondernemers laten hun talenten en specialismen in de ruimste zin des woord Horen, Zien & Proeven.

Net als voorgaande jaren zal er een demonstratie gegeven, meer nog dan voorgaande jaren krijgt u tijdens het Preuvenement de mogelijkheid tot het proeven van verschillende soorten producten. Het gaat hierbij om Internationale-, streek-, seizoens- en alledaagse producten. Van heerlijke gerechten tot zoete lekkernijen.

De dienstenveiling is net als vorig jaar één dag eerder en wel op zaterdag 1 september 2018.

Locatie is Grandcafé Bie de Tied, aanvang 20:30 uur. Van de opbrengst gaat een gedeelte dit jaar naar kermiscomité Kelpen-Oler.  Entree is vrij zodat iedereen kan gaan meegenieten en meebieden op hun favoriete diensten of producten. Voor entertainment is gezorgd.

Het Preuvenement heeft de afgelopen jaren een groot aantal bezoekers getrokken. Dit komt mede door het grote deelnemersveld. Wilt u niets missen van het Preuvenement, de demonstraties of de dienstenveiling houdt dan de website en/of de flyer goed in de gaten.

Graag tot ziens op zondag 2 september van 11.00-17.00 in Kelpen-Oler. Entree is slechts € 1,00. Parkeergelegenheid is ruim voldoende.

Kunt u niet wachten? Kijk voor een sfeerimpressie en meer alvast op onze website: www.preuvenementkelpenoler.nl.