Sponsor werving

Werving Sponsors

Ook dit jaar organiseert Promotie Kelpen-Oler “het Preuvenement Kelpen-Oler”.

Het Preuvenement staat voor Horen, Zien en Proeven en wordt geheel kosteloos georganiseerd, voor zowel deelnemer als de bezoeker. De werkgroep treft alweer de voorbereidingen voor dit typisch Limburgs cultureel evenement. Ieder jaar zal het Preuvenement plaatsvinden op de 1e zondag van september in de kern van Kelpen-Oler.

 

De visie en doel zijn: Het Preuvenement Kelpen-Oler in de toekomst een succesvol evenement te laten worden. Na dat we vorig jaar al ruim 1700 bezoekers hebben gehad, zijn we er dit jaar van overtuigd dat we op nog meer bezoekers kunnen rekenen. Dit komt mede doordat het aantal deelnemers, aan het Preuvenement Kelpen-Oler, hopelijk zal uitgroeien tot 80 á 90. Allemaal met prachtige elementen om te Horen, Zien en Proeven.

 

Om het Preuvenement Kelpen-Oler dit jaar én in de toekomst succesvol en financieel mogelijk te maken hopen wij op fundamentele steun, uiteraard van de deelnemers, maar ook van het bedrijfsleven.

 

Wij hopen dan ook weer op uw sponsoring, voor dit typisch Limburgs cultureel evenement en dat u ons steunt met een kleine of grotere bijdrage. In de bijlage vindt u de sponsormogelijkheden.

 

U kunt kiezen uit 3 mogelijkheden:

 

  1. Hoofdsponsor 
  2. Subsponsor 
  3. Begunstiger

 

Wij hopen op Uw gewaardeerde financieel ondersteuning en prettige samenwerking.

Bij verdere vragen of als u bereid bent ons financieel te ondersteunen, neem dan contact met ons op via Email pers@preuvenementkelpenoler.nl of promotiekelpenoler@gmail.com met uw keuze dan sturen we een sponsorrekening zodat U het geld kunt overmaken met vermelding van het betalingskenmerk.

 

Info en opgave als sponsor kan via pers@preuvenementkelpenoler.nl

Copyright © 2012 - 2018. All Rights Reserved.